2008-10-10

Upd.

Har inte uppdaterat pa ett tag nu, och det finns flera anledningar till det. Dock bara tva riktigt stora. Det ena ar att det hela tiden ar saker som har hant, dykning m.m. det andra ar att jag varit helt lamslagen av feber i 2,5 dagar.
Sista dagen i Ao nang kan jag ju borja med, dar det vart att vi akte till Tiger Cave och Buddahs Fotspar. 1237 trappsteg upp pa ett berg dar munkar burit upp sten for sten for att bygga ett stort tempel med en gigantisk buddah staty. Lagg dartill att vi hade festat ratt hart kvallen innan, att vi gick pa solsidan och att det var narmare 40 grader och ojamnt hoga trappsteg sa forstar ni hur jobbigt det var. Dock ar det otroligt att sta pa toppen med flera km, tillochmed mils sikt. Magiskt.
Efter det akte vi over till Phi Phi dar vi hade tankt stanna i 2 dagar, som vart 3 dagar som vart 4 dagar. Att det vart langre var pga att jag och Maloue skaffade oss feber och kramper i magen. Kunde knappt dricka och an mindre ata under dom sista dagarna. Men idag sa tog vi oss till Phuket dar alla ar friska och glada.
Vi stannar har i ca 2-3 dagar innan vi far vidare mot Koh Panjang for Full Moon Party, massa backpacker ungdomar som traffas och festar tillsammans. Kommer bli haftigt.
Som sagt, nu mar jag fin fint sa ta hand om er.

Inga kommentarer: